Hlavní obsah

U2 vzali do muzikálu Evan Rachel Woodovou z Wrestlera

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

"Není to jako žádný Spider Man, kterého jste viděli," řekla po první zkoušce muzikálu Spider Man: Turn Off the Dark od členů skupiny U2 Bona a The Edge herečka Evan Rachel Woodová. Ta se v poslední době objevila v úspěšném filmu Wrestler.

Článek

"Musela jsem s nimi zkoušet, sednout si a s kytarami přehrávat muziku. Říkala jsem Bonovi, já vím, že chceš zachránit svět a všechno, ale v tomhle songu mluvíš o chudobě a hladu ve světě a má to být Broadway, nemůžem to trochu projasnit, co kdybych tohle nezpívala? A on na to: Máš pravdu. Já vím, musíme to vyzkoušet," popsala práci se slavným duem Woodová, která dostala roli Mary Jane Watsonové.

Herec Alan Cumming současně oznámil, že bude hrát ve Spider Manovi Normana Osborna. Jak Woodová, tak on nedávno pracovali s režisérkou Julií Taymorovou, která se hodně proslavila uvedením Lvího krále na Broadwayi.

Mladá Evan Rachel Woodová na sebe výrazněji upozornila po roce 2000 v nezávislém snímku Třináctka, za který byla nominována na Zlatý Globus. K jejím posledním titulům patří hudební film o šedesátých letech Across the Universe, ve kterém si hipíka zahrál i Bono, a drama Wrestler, které se stalo velkým překvapením loňské sezóny. 

Spidermanovský muzikál bude mít premiéru až za rok. "Proces získávání všech těch povolení od města a od státu, aby se Hilton Theatre mohlo připravit na produkci velikosti Spider Mana, se protáhl víc, než kdokoliv čekal," dodali producenti David Garfinkle a Martin McCallum.

Reklama

Výběr článků

Načítám