Hlavní obsah

Hammondkový Ondřej zahrál v Číně, v létě bude v Plzni a v Praze

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ondřej Pivec a Organic Quartet se v červnu představili v Číně, kde hráli na půdě českého velvyslanectví v Pekingu i v místním klubu. V červenci plánují koncerty v Plzni a Praze.

Článek

Organic Quartet se představil v jednom z nejoblíbenějších pekingských jazzových klubů East Shore Jazz Café na Hou Hai. "Magazín Times tento klub označil dokonce za nejlepší v celém Pekingu. Když Organic předváděl svůj čtyřhodinový koncert, Jazz Café praskalo ve švech," sdělila mediální zástupkyně Organic Quartetu Naďa Machková.

Ondřej Pivec, hrající na varhany Hammond, vystoupí s Organic Quartetem 2. července v plzeňském klubu Anděl Café a 16. července v Praze v Divadle Disk. Tam bude koncert  zaznamenán na DVD, Pivec si totiž přizval hosty a exkluzivně zahraje s Joelem Frahmem a také 15členným Bucinatores Big Bandem pod vedením dirigenta Jana Jiruchy ml.

Pivec hraje na hammondky jazz, blues a funk, standardy i vlastní věci. V současnosti studuje v New Yorku pod vedením Sama Yahela a Pata Bianchiho. S tenorsaxofonistou Joelem Frahmem natočili v New Yorku desku Overseason (2008) a absolvovali též turné po České republice.

Reklama

Výběr článků

Načítám