Hlavní obsah

Devítipalcové hřebíky Nine Inch Nails prý zahrají v Praze naposledy

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Americká industriálně rocková kapela Nine Inch Nails zahraje ve středu večer v pražské O2 Areně. Jejímu setu bude předskakovat Alec Empire, známý ze sestavy Atari Teenage Riot.

Článek

Frontman clevelandské kapely, skladatel, textař a zpěvák Trent Reznor v rozhovoru pro hudební časopis Mojo řekl, že nedávné americké a probíhající evropské turné jsou na nějaký čas jeho poslední. Činnost své kapely hodlá po jednadvaceti letech pověsit na hřebík a není ochoten uvést, jak dlouho to bude trvat.

„Chtěl bych nahrát skvěle napsanou, zahranou a vyprodukovanou desku,“ řekl. „Lidé o mně mluví jako o internetovém géniovi, líbilo se jim, co jsem udělal s naší muzikou v síti. Teď ale chci, aby si mě vážili za napsaný materiál. Mám záměr se tím nyní bezvýhradně zabývat,“ dodává.

Vstupenky na středeční koncert jsou v prodeji za 690 až 1090 Kč. Dosud poslední album The Slip vydali Nine Inch Nails v březnu loňského roku.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám