Hlavní obsah

Michael neumožnil návrat Jackson 5 a má zaplatit 40 miliónů dolarů

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bývalého krále popu Michaela Jacksona stíhá jedna katastrofa za druhou. Poté, co sám zpochybnil plán padesáti koncertů a svůj zdravotní stav, ho zažaloval promotér, který chtěl vydělat na návratu rodinné skupiny bratrů Jacksonových. Michael Jackson, který na tom není dobře fyzicky ani finančně, má podle informací BBC zaplatit 40 miliónů dolarů.

Článek

Společnost Allgood Entertainment tvrdí, že loni uzavřeli dohodu o vystoupení, které se mělo konat v létě 2009. Podle ní prý Jackson nesmí vystupovat jinde před tímto comebackem a ještě tři měsíce potom. 

To je v rozporu s Jacksonovým plánem koncertů v londýnské O2 Aréně, kterých mělo být přes léto padesát, Jackson ale sám přiznal, že to fyzicky nezvládne.

Velký rodinný comeback měl zahrnovat nejen původní členy Jackson 5 (v legendární sestavě ze 70. let figurovali Marlon, Jackie, Tito a Jermaine Jacksonovi), ale i sestru Janet, která stála vždy ve stínu slavnějšího bratra.

Foto: Mario Anzuoni, Reuters

Tito Jackson, Jackie Jackson, Marlon Jackson a Randy Jackson přišli, Michael chyběl.

Allgood Entertainment tvrdí, že konkurenční firma AEG dobře věděla, že Jackson je vázán smlouvou, ale vzhledem ke svému silnému postavení v hudebním průmyslu se prostě rozhodla, že to bude ignorovat.

"Dali jsme Michaelu Jacksonovi a AEG veškerý prostor, veřejně i soukromě, aby se to vyřešilo, ale dosud nám neodpověděli," řekl Patrick Allocco z firmy Allgood.

"Dali jsme Michaelu Jacksonovi a AEG veškerý prostor, veřejně i soukromě, aby se to vyřešilo, ale dosud nám neodpověděli," řekl Patrick Allocco z firmy Allgood.

Jejich právník Ira Meyerowitz dodal, že jim nejde o to překazit Jacksonovy koncerty v londýnské O2 Aréně. Chtějí jen, aby byli do akcí zapojeni, nebo dostali alespoň finanční kompenzaci. Mluvčí AEG to odmítl komentovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám