Hlavní obsah

Pořad Eso na Nově končí

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Televizní hitparáda Eso na Nově končí. Jeden z nejstarších pořadů v této televizi, který zažil největší popularitu v devadesátých letech minulého století, momentálně moderuje Leoš Mareš.

Článek

"Na prázdniny Eso končí sezónu jako vždy a protože budu moderovat Superstar, tak se zvažuje, že Eso už na podzim nebude. Vše se teď soustředí na start MTV," řekl Novinkám Leoš Mareš.

Právě o něm se mluví jako o hlavní moderátorské hvězdě české MTV. Sám Mareš ale uvedl, že o MTV žádné konkrétní informace nemá. Není ani jasné, kdy se kanál spustí.

Eso bylo na vrcholu zhruba před deseti až patnácti lety. Dnešní třicátníci si ještě vzpomenou na rozevlátou a divoce gestikulující moderátorku Terezu Pergnerovou, která později přiznala svou drogovou závislost a stáhla se z obrazovky.

Foto: Archív, Právo

Pergnerová působila v 90. letech na obrazovce jako uragán a mnozí ji podezírali, že je na drogách. Později se to potvrdilo.

Pořad moderovali také Vítek Havliš, skupiny Lunetic a Zoombie, Yemi AD a Rebeka. Leoš Mareš v něm působil přes šest let.

Eso končí podobně jako další dlouho vysílaný pořad Na vlastní oči v době, kdy Nova slaví patnáct let vysílání a odcházejí její známé tváře jako Radek John či Josef Klíma.

Reklama

Výběr článků

Načítám