Hlavní obsah

Anti-Flag na podzim přivezou do Prahy tři hardcorové kapely

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Americká skupina Anti Flag, hrající politický punk, v neděli 25. října vystoupí v pražském klubu Roxy v rámci svého Eastpak Antidotě Tour. Představí na něm písně z právě vycházejícího devátého alba The People Or The Gun. S sebou přivezou další tři kapely.

Článek

Jako své hosty Anti-Flag přivezou kapely, orientované na progresivní hard core, jako jsou Alexisonfire z Toronta, seattleské The Fall Of Troy a anglické The Ghost Of A Thousand. Mimořádně zajímaví jsou zejména The Fall Of Troy, jejichž post hard core nachází se někde mezi Mars Volta a Thursday.

Kanaďané Alexisonfire na turné představí také svoje nové album Old Crows / Young Cardinals, které vychází tento měsíc. Novinka Anti-Flag The People Of The Gun je vysoce hodnocena, protože se na ní kapela vrací ke svým začátkům.

Reklama

Související články

Suverénní Billy Talent a nadupaní Anti-Flag

Po roce se do Prahy vrátila kanadská skupina Billy Talent. Jestliže loni hrála před My Chemical Romance, letos už vystupovala v roli hlavní hvězdy. Pravda,...

Výběr článků

Načítám