Hlavní obsah

Natalie Portmanová v parodii na fantasy

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hvězdná Natalie Portmanová pobíhající v koženém oblečku a tzv. "huličský humor", to mají být dvě hlavní devízy připravovaného filmu Your Highness. Film by mohl být vtipnou parodií na dílka typu Rudá Sonja a Xena.

Článek

Tvůrčí tým Your Highness se dost podobá tomu z podivné komedie Travička zelená. Hrají James Franco a Danny McBride, režii má David Gordon Green.

Danny McBride sepsal scénář ve spolupráci s Benem Bestem a bude hrát líného arogantního prince, který má s bratrem (Franco) zachránit království a bratrovu snoubenku.

Natalie Portmanová obdrží nejluxusnější roli "princezny bojovnice". Bude vyžadovat meč, kožené prádlo, rány pěstí, skoky a kopy - tedy jakási parodie na brakovou Xenu. Hlavní hrdina se do ní samozřejmě zamiluje, jak ale bude reagovat ona, filmaři neprozradili.

Parodie dosud nebyly pro Natalii Portmanovou nejtypičtější, nepočítáme-li úlet z devadesátých let Mars útočí. Herečka se prosadila ve čtrnácti letech filmem Leon a k velmi uznávaným patří i Moje borůvkové noci, Na dotek, Návrat do Cold Mountain či Paříži, miluji tě. Nejslavnější položkou v její filmografii, ne však nutně nejkvalitnější, jsou dosud Hvězdné války.

Reklama

Výběr článků

Načítám