Hlavní obsah

Komedie 2Bobule začne zostra

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Akční scénou pronásledování mladého muže na zahradě luxusní vily v Klánovicích začalo v úterý natáčení nové komedie 2Bobule. Film je volným pokračováním úspěšných Bobulí.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Zleva Jiří Krampol, Lukáš Langmajer, Jana Švandová, producenti Tomáš Vican a Adam Dvořák (s klapkou), dole režisér Vlad Lanné.

Článek

Vedle již známých tváří – Kryštofa Hádka, Lukáše Langmajera, Terezy Voříškové či Václava Postráneckého se k první filmové klapce sešli i Jana Švandová a Jiří Krampol, kteří hrají bohaté majitele oné vily.

„Jsem ráda, že spolu hrajeme v komedii, které věřím. Příležitostí pro dva komedianty není mnoho,“ řekla Právu Jana Švandová a její slova potvrdil i Jiří Krampol: „Mám radost, že jsem po několika letech dostal hezkou roli ve filmu.“

Natáčení komedie 2Bobule, kterou režíruje jako svůj debut pro kina režisér Vlad Lanné, se nyní přesouvá na Moravu – k vinicím a sklípkům. Premiéra je plánována na konec října.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám