Hlavní obsah

Fanoušci sci-fi dostanou na frak od Setha Rogena v kůži mimozemšťana

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnosti Universal and Working Title Film chystají na rok 2010 slibnou komedii o dvou ulítlých vyznavačích komiksů, kterým se splní životní sen, když se setkají se skutečným mimozemšťanem. Netuší však, že vesmírná bytost, kterou namluví komik Seth Rogen, může být i pěkně otravná.

Foto: Profimedia.cz

Seth Rogen

Článek

V komedii - parodii nazvané Paul si kromě Rogena zahrají hlavně dva britští herci Simon Pegg a Nic Frost, známí z taškařic jako Soumrak mrtvých či Jednotka příliš rychlého nasazení.

Foto: Bontonfilm, Právo

Takhle sebevědomě vyráží Sidney (Simon Pegg) poprvé do newyorského plátku.

FOTO: Bontonfilm

Jako dva angličtí sci-fi maniaci se vydají přes Ameriku na sjezd podobně "postižených" nadšenců, tzv. Comic Con a cestou se rozhodnou zajet i do záhadné oblasti 51. Už to nabízí spoustu příležitostí pro šťavnaté fóry o fanoušcích komiksů a sci-fi, ale scénáristé dvojici obohatili ještě o mimozemšťana, kterého dva pošuci naberou do auta.

Film měl původně režírovat David Schwimmer, který je ale znám spíše jako postava ze seriálu Přátelé, než režisér. Nakonec se studio dohodlo s Gregem Mottolou, který natočil filmy Superbad a Adventureland. 

Scénář si napsali sami hlavní představitelé (Pegg a Frost) a v dalších rolích rozvinou své komediální vlohy Jason Bateman, Bill Hader a Jane Lynchová.

Reklama

Výběr článků

Načítám