Hlavní obsah

Čeští Navigators opět na MTV

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český soul-funk-jazzový zázrak Navigators se po roce opět dostává do vysílání nejslavnější světové hudební televize. MTV Europe zařadí na léto jejich novinkový singl Rely On.

Článek

„Tahle soul-funková šleha odlehčeně reflektuje nízkou trvanlivost současné hudební produkce a stádovitost některých hudebních konzumentů,“ prozradili o právě dotočeném singlu Navigators.

Jak uvedla mluvčí Sony Music Entertainment Zdeňka Selingerová, Navigators svěřili mastering nahrávky opět americkým zvukovým "kouzelníkům", konkrétně Tomu Coynovi. Videoklipem Rely On skupina pokračuje také ve spolupráci se Starlite Productions (režie se tentokrát ujal Petr Němeček, kamery Honza Cabalka a střihu Filip Malásek). 

Singl by měl být na MTV v prvních dnech června. Samozřejěm bude i na běžných hudebních portálech iTunes, Napster, I-legálně, jinak Navigators dávají své nahrávky k poslechu na Myspace.

Loni měla skupina na MTV videoklip Happy. Za krátkou dobu existence si získala respekt hudební kritiky i klubového publika. Jejich debut Sky Travellin překvapil vyspělostí a dokonalým zvukem připomínajícím zahraniční hvězdy typu Fun Lovin Criminals.

Navigators můžete přes léto vidět na několika festivalech. Už 31. května budou v pražských Bohnicích na akci Mezi ploty, 18. června na Jižním městě (Hudba mezi bloky), 20. června na United Islands of Prague, 27. června v Žizníkově u České lípy na Reggae Ethnic Session nebo 4. července na filmovém festivalu v Karlových Varech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám