Hlavní obsah

Festival Masters of Rock zahájí Nightwish a zakončí Europe

Novinky, Vladimír Michna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dramaturgie letošního rockového open-air festivalu Masters Of Rock je definitivně dokončena. Vrcholem úvodního čtvrtečního dne bude vystoupení Rage a Nightwish, páteční večer opanují Edguy, sobotním tahákem je Stratovaruis, Blind Guardian a Tiamat a v neděli koncert ukončí Europe a Arch Enemy.

Článek

Jeden z největších festivalů ve střední Evropě proběhne ve dnech 9. až 12. července v tradičním areálu likérky R. Jelínek ve Vizovicích. Na festival míří umělci z 11 zemí světa a budou je sledovat fanoušci minimálně z 26 zemí.

Headlinerem tohoto ročníku jsou Finové Nightwish, kteří zde odehrají své jediné, exkluzivní show pro ČR až do roku 2011.

Poprvé se na Masters Of Rock představí němečtí „fantasy“ progress-heavy metaloví Blind Guardian, kteří slibují i první live ochutnávky z nově připravované desky.

Stratovarius chystají comeback

Svoji show odehrají v Česku již velmi populární Edguy s charimatickým Tobiasem Sammetem v čele. Fanoušci si můžou vychutnat také vystoupení legendárních Švédů Europe nebo narozeninovou show Rage, která na pódiu Masters Of Rock oslaví své 25. narozeniny s řadou exkluzivních hostů.

Na svůj světový comeback se zde chystají Stratovarius, vůbec poprvé se na Masters představí švédská heavy-metalová kapela Arch Enemy s drsnou kráskou Angelou Gossow v čele.

Program festivalu:
Čtvrtek 9. 7. – Bethrayer, Fleret, Vypsaná Fixa, The Sorrow, In Extremo, Rage, Nightwish, Shaman + Orchestra.
Pátek 10. 7. – Callejon, Keep Of Kalessin, Blowsight, Kreyson, Death Angel, Kataklysm, Korpiklaani, Dragonforce, Edguy, Deathstars.
Sobota 11. 7. – Gate Crasher, Už jsme doma, Kissin´ Dynamite, Mňága a Žďorp, Nil, Legion Of The Damned, Axxis, Crucified Barbara, Evergrey, Stratovarius, Blind Guardian, Tiamat.
Neděle 12. 7. – Innocens, Interitus, Audrey Horne, Eluveitie, Tleskač, Schandmaul, Heaven Shall Burn, Die Happy, Voivod, Arch Enemy, Europe.

Reklama

Výběr článků

Načítám