Hlavní obsah

Barrandov modernizuje

Právo, míš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nové Centrum pro obrazovou digitalizaci a postprodukci otevřela Společnost Barrandov Studio ve svých Filmových laboratořích. Lákadlem pro filmové i reklamní produkce je zejména pracoviště filmového přepisu Spirit HD, které je nejmodernější v České republice. Jeho vybudování trvalo rok a představuje investici více než 50 miliónů korun.

Článek

„Díky systému "vše po jednou střechou" jsme udělali další krok v úrovni zajištění bezpečnosti, rychlosti i komfortu celého procesu zpracování denních prací,“ řekl k tomu Aleš Boštička, místopředseda představenstva a ředitel divize Filmové laboratoře společnosti Barrandov Studio.

V posledních letech se Filmové laboratoře Barrandov Studio kromě českých filmů a reklam podílely i na mnoha prestižních zahraničních projektech (Letopisy Narnie: Princ Kaspian, Wanted, Hostel II, Rudý Baron, Oliver Twist, Van Helsing, Hellboy, Blade II apod.).

Reklama

Výběr článků

Načítám