Hlavní obsah

Pořad Na vlastní oči se na čas stáhne

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Publicistický pořad Na vlastní oči přes léto zmizí z obrazovek. Podle televize Nova ale nekončí, na několik měsíců se stáhne a pak se má objevit znovu v pozměněné podobě.

Článek

"Stejně jako každý rok, kdy se pořad přes léto nevysílá, se i letos na několik měsíců odmlčí. Za letošní delší pomlkou stojí snaha celý pořad inovovat a oživit, aby si v září získal ještě větší přízeň diváků než doposud a potvrdil pozici jednoho z nejsledovanějších publicistických pořadů na televizní obrazovce," řekla Novinkám mluvčí Novy Michaela Fričová.

Pořad Na vlastní oči se věnuje různým soudním kauzám, organizovanému zločinu nebo korupci v souvislosti s politikou, ale i neobvyklým osobním osudům konkrétních lidí.

Pořad nedávno opustil známý novinář Radek John. Spolupráci s Novou ukončil posledního února. "Po mnoha letech chci opustit svět médií a mediálních tlaků," řekl John. V pořadu Na vlastní oči působil reportér od jeho vzniku v roce 1994.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám