Hlavní obsah

Tomáš Klus vystoupí v pátek ve Švandově divadle

Právo, Jarislav Špulák

Písničkář Tomáš Klus se v pátek večer představí ve Studiu pražského Švandova divadla. Od 20 hodin nabídne písničky ze své loňské úspěšné desky Cesta do záhu(d)by, skladby z filmu Anglické jahody i novinky, které představí na svém druhém album.

Foto: Archiv, Právo

Zlom v mé kariéře přišel v momentě, kdy se nám podařilo vyprodat samostatné koncerty, říká Tomáš Klus.

Článek

„Pár písniček z nové desky, která by měla vyjít letos v září, budou moji skalní příznivci znát, protože je zpívám už dost dlouho. Zahrajeme ale i jednu úplně novou, jmenuje se Asijat a Eva. Nabídneme i vyprávění a la Karel Höger v podání mého spoluhráče Jiřího Kučerovského,“ říká Tomáš Klus.

Program bude mít dvakrát pětačtyřicet minut, ovšem jak říká zpěvák, druhá polovina bude dle zvyklostí zřejmě delší, neboť její součástí jsou i soutěže pro diváky, kteří mimo jiné budou spolupracovat na vznikajícím textu.

První kontakt rozhodne o sledu skladeb

„Důležitý je první kontakt. Podle něho pak během vystoupení dolaďujeme sled skladeb. První tři písničky vlastně ukážou, jak bude večer vypadat. Do Švandova divadla se těším kvůli jeho komornímu prostředí,“ dodává Klus.

Koncert ve Švandově divadle je již vyprodaný. „Zlom v mé kariéře přišel v momentě, kdy se nám podařilo vyprodat samostatné koncerty. V tu chvíli jsem zjistil, že ta legrace, kterou jsem začal dělat doma u počítače, se už netýká jenom mě. Bylo to zásadní a svým způsobem hrozné zjištění,“ uzavírá Klus.

Reklama

Související články

Tomáš Klus: Jsem víc písničkář než herec

Jedním z největších objevů české hudební scény loňského roku je nesporně písničkář Tomáš Klus (23). Nejprve na sebe upozornil solidním albem Cesta do záhu(d)by...

Výběr článků

Načítám