Hlavní obsah

Tom Cruise touží předělat Butche Cassidyho a peníze jsou prý vedlejší

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Legendární western Butch Cassidy a Sundance Kid z roku 1969 má podle listu The Daily Express přetočit Tom Cruise. Ve svém zamilovaném projektu si sám dá hlavní roli a prý by mohl i oželet hvězdný honorář.

Foto: Mario Anzuoni , Reuters

Tom Cruise

Článek

Podle jednoho z producentů jde o film, po kterém Tom Cruise už léta touží. "Teď je připraven a velmi pravděpodobně se i zdrží požadavků na enormní honorář, který normálně požaduje." Je známo, že Cruise např. na každém ze dvou posledních dílů Mission: Impossible vydělal 70 miliónů dolarů včetně procentních podílů ze zisku.  

Tom Cruise hodlá remake natočit v proslulém studiu United Artists, které spoluvlastní, neboť se v roce 2006 stalo pobočkou obřího podniku MGM. Hollywoodská hvězda tvrdí, že mu nápad před smrtí požehnal samotný Paul Newman, který hrál v původním filmu s Robertem Redfordem. Newman podlehl minulý rok rakovině plic.

Newman s Refordem v roce 1969 ve slavném filmu Butch Cassidy and the Sundance Kid FOTO: 20th Century Fox

Šestačtyřicetiletý Cruise chce hrát Sundance Kida a roli Butche Cassidyho má připravenou pro další stárnoucí hollywoodskou hvězdu, Johna Travoltu. Nyní se dohaduje s několika scénáristy, kteří by podle něj mohli vystihnout kouzlo originálu. Původní film získal čtyři Oscary a vydělal ve své době neslýchanou částku 103 miliónů dolarů.

Anketa

Chcete vidět tento remake s Tomem Cruisem?
Ano
15,2 %
Ne
84,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 256 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám