Hlavní obsah

Stanice Prima Cool startuje s upíry ve středu v 18.05

Novinky, Stanislav Dvořák

Ve středu v 18.05 začíná vysílat nová česká televize Prima Cool. Prvním pořadem v historii stanice je seriál o upírech Angel. K hlavním hitům Primy Cool by měla patřit kreslená Futurama nebo kultovní seriál Kancl.

Článek

„Prima Cool je pro všechny, kteří mají rádi zábavu, napětí a adrenalin – prostě pro ty, co se chtějí dobře bavit,“ řekl Marek Singer, generální ředitel FTV Prima, tedy „matky“ nové televize. Gordon Lovitt, ředitel programu, upozorňuje: „Uvidíte, co jste měli možnost zatím sledovat jen díky internetu – cooltovní seriály i šokující zábavu.“

Prima Cool bude ve všední dny vysílat zahraniční seriály a sitcomy, o víkendech třeba fotbal a pořad o autech Top Gear. Po osmé večer poběží seriály Hrdinové a Heuréka město divů. Po deváté sitcom o amerických "matfyzácích" milovaný internetovou komunitou - Teorie velkého třesku.

A jak Primu Cool chytat? Digitálně. Prima Cool funguje v rámci multiplexu 2 Českých Radiokomunikací, a to z následujících vysílačů: Brno-Hády, Brno-město, Praha, Praha-město, Ústí nad Labem, Domažlice, Ostrava – Slezská Ostrava, Plzeň, Chomutov a také na nových vysílačích Votice a Mikulov.

První programové hity Primy Cool

Futurama

Brainiac

Kancl

Teorie velkého třesku

"Prima Cool bude posledním spuštěným programem v nabídce multiplexu 2, čímž se nabídka naší sítě stane pro diváky ještě atraktivnější,“ uvedl Kamil Levinský, ředitel pro transformaci Českých Radiokomunikací. Samozřejmě je možné ji najít i na satelitu nebo v nabídce kabelové televize.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám