Hlavní obsah

Jackson chce jezdit na slonovi

Právo, jaš

Americký zpěvák Michael Jackson se podle britského deníku The Mirror rozhodl jezdit na pódiu londýnské O2 Areny, kde od července uspořádá sérii padesáti koncertů, na slonovi. List tvrdí, že popový král chce mít na scéně také pumy, hady, tropické ptáky a tři opice. Rozhodl se tedy, že jeho návrat do hudební branže bude velkolepý a že připraví podívanou, na kterou návštěvníci jeho koncertů nikdy nezapomenou.

Foto: Reuters

Michael Jackson bude vystupovat v Londýně od 8. července.

Článek

Také prý doufá, že se mu podaří přesvědčit sto bojovníků afrického kmene Masaj, aby přiletěli do Londýna a na jeho show zatančili domorodý tanec.

Zdroj z přípravného štábu koncertů listu řekl: „Budou to nejúžasnější koncerty v historii. Michael hodlá přijet na pódiu na africkém slonovi za doprovodu pum se zlatými obojky. Papoušci a další ptáci poletí za ním. Pokud všechno vyjde podle plánu, bude to úžasné.“

Štáb ale může narazit nejenom na zvyšující se náklady na show, ale také na britský zákon, podle kterého nesmí před publikem v uzavřených prostorách vystupovat jiná než domácí zvířata. Sérii padesáti koncertů odstartuje Jackson 7. července. Zatím poslední plánovaný termín je 24. únor 2010.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám