Hlavní obsah

Koncert AC/DC je totálně vyprodaný

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Úterní koncert australské skupiny AC/DC v pražské O2 Areně je už několik týdnů totálně vyprodaný. Právu to v pondělí potvrdil Petr Novák z pořádající agentury Live Nation. Lístky z rukou překupníků se zatím vyšplhaly až k hodnotě pět tisíc Kč.

Článek

Legendární hardrocková skupina, která v loňském roce oslavila 35 let existence, přijíždí do české metropole v rámci turné ke své aktuální desce Black Ice, jež sbírá na celém světě zlatá a platinová ocenění.

Vystoupení formace nabídne jak skladby z aktuálního albového počinu (Rock’n Roll Train, Anything Goes, Big Jack), tak očekávané vzpomínky na léta minulá. Podle dosud během turné hraného setlistu by měly zaznít písně Back In Black, Stiff Upper Lip, Hells Bells, TNT, Highway To Hell, Whole Lotta Rosie a další.

Současnou sestavu skupiny tvoří zpěvák Brian Johnson, kytarový bratrský tandem Angus a Malcolm Youngové, baskytarista Cliff Williams a bubeník Phil Rudd. Kapela dosud vydala šestnáct studiových alb.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám