Hlavní obsah

Jackson může vydělat 400 miliónů dolarů, lístky jdou na dračku

Právo, Novinky, Šárka Hellerová, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Až tisíce fanoušků se podle BBC v pátek tlačily před londýnskou O2 Arénou kvůli lístkům na koncerty Michaela Jacksona. Původně ohlášených deset vystoupení se rychle proměnilo v padesát a za pět hodin bylo vyprodáno. Podle odborníků by mohlo jít o nejrychleji se prodávající turné v historii.

Foto: Reuters

Michael Jackson bude vystupovat v Londýně od 8. července.

Článek

Pokud se americkému zpěvákovi podaří naplnit záměr naplánovaný na následující tři a půl roku, může vydělat až 400 miliónů dolarů. 

Součástí plánu je vedle koncertů v londýnské O2 Areně také nahrání nových písniček, velké koncertní turné a film. Za návratem popového krále na hudební scénu stojí Randy Philips a jeho agentura AEG Live. Ten řekl, že červencové londýnské koncerty jsou jenom začátkem Jacksonova comebacku.

"Během následujících měsíců nachystáme světové turné a film ve formátu 3D, který bude vycházet z jeho nejúspěšnějšího alba Thriller. Bavíme se také o vydání nových singlů a samozřejmě nového alba. Momentálně například řešíme, jakým způsobem je nabídneme fanouškům. Myslím si, že díky těmto aktivitám by se Michael mohl vrátit tam, kam patří, tedy na post opravdové hvězdy,“ tvrdí.

„Pokud tohle všechno splníme, bude Michael bohatší o 400 miliónů dolarů,“ dodává ještě Philips. Společnost AEG Live stála například za sérií jednadvaceti londýnských koncertů zpěváka Prince v roce 2007. Ty umělci vydělaly 22 miliónů dolarů.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám