Hlavní obsah

Do pražské O2 Arény se vrací zpěvačka Pink

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do pražské O2 Arény se vrací americká pop-rocková zpěvačka Pink. České fanoušky potěší 19. listopadu. Vystupovala zde i v roce 2006 s deskou I Am Not Dead.

Článek

Sedmadvacetiletá zpěvačka, vlastním jménem Alecia Moore, začala koncertovat už v pubertě. Po krátkém působení v umělých teenagerských projektech přišla v roce 2000 se sólovým albem Can't Take Me Home, které bylo komerčně velmi úspěšné. Po desce M!ssundaztood trochu pozměnila styl a vyrukovala s tvrdší materiálem na albu Try This (2003).

Její album I´m Not Dead z roku 2006 přineslo další pop-rockové písničky s výborným zpěvem. Hodně pomohl i ironický videoklip Stupid Girl, kde zesměšňuje blonďaté celebritky typu Jessica Simpson či Paris Hilton. V rámci turné k této desce navštívila toho roku i pražskou O2 Arénu (tehdy se jmenovala Sazka Aréna). S poslední novinkou Funhouse zpěvačka přišla koncem roku 2008. 

Pink sice patří do popového mainstreamu, ale její koncerty mají na rozdíl od mnoha podobných zpěvaček dobrou pověst a také hutnější zvuk. Naživo dokáže zpívat stejně jako ve studiu, propracovaná je i taneční složka a efekty. Zlatým hřebem večera bývá akustická část, kterou někdy obohacuje coververzemi (např. Boba Marleyho).

Vstupenky budou v prodeji od dubna v cenách 850 – 1490 Kč. Přesný termín zahájení předprodeje pořadatel zatím neuvedl. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám