Hlavní obsah

De Niro a Stiller si dají ještě jednou Fotra a lotra

Novinky, Stanislav Dvořák

Dvě komedie s podezřívavým "fotrem" Robertem De Nirem a nápadníkem jeho dcery v podání Bena Stillera se setkaly s velmi dobrým přijetím u diváků i recenzentů, a tak se Universal pustí do třetice - doufejme - všeho dobrého a s hlavními protagonisty natočí ještě jeden díl.

Článek

Název nového filmu Little Fockers napovídá, že rodina bude očekávat potomka. Příběh piluje scenárista John Hamburg, který už se Stillerem pracoval na prvních dvou dílech komediální série nebo na filmu Riskni to s Polly.

Původní režisér Jay Roach se ale třetího pokračování zřekl. Producenti teď vyjednávají s několika možnými kandidáty, mezi kterými je Paul Weitz, David Wain nebo Peyton Reed, který natočil mimo jiné aktuální film Jima Carreyho Yes Man.

Natáčet by se mělo už v létě nebo na podzim tohoto roku. Pro hlavní role se samozřejmě počítá se Stillerem a De Nirem, větší prostor by tentokrát mohl dostat také Owen Wilson, který se v přechozích dílech objevoval jako jedna z vedlejších postav.

Film bude uveden až v roce 2011. Skalní příznivci Bena Stillera se tak mezitím mohou těšit na komedii The Hardy Men, kde si zahraje také Tom Cruise. Scénář k filmu píše Ed Solomon, který má na kontě Muže v černém či Skvělé dobrodružství Billa a Teda. Vychází z populárních knížek o dvou dospívajících bratrech Frankovi a Joeovi Hardyových, kteří jako amatérští vyšetřovatelé pomáhají svému otci, soukromému detektivovi.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám