Hlavní obsah

Na internetu se objevil údajný seznam vítězů Oscara

Novinky, Stanislav Dvořák

Server Yahoo! Movies UK uveřejnil seznam hlavních vítězů Oscara dva dny před jejich vyhlášením. Nejlepším filmem prý bude Milionář z chatrče a mezi oceněnými herci jsou Mickey Rourke, Kate Winsletová, Heath Ledger a Amy Adamsová.

Článek

Autor článku tvrdí, že viděl seznam s podpisem šéfa akademie Sida Ganise. Členové akademie udělující Oscary musí odevzdat své hlasy nejméně deset dní před ceremonií, a tak je na únik dostatek možností, píše server. 

Mluvčí akademie to ale popřel. "Tento dokument je naprostý podvod, jsou jen dva lidé, kteří znají celý seznam vítězů předtím, než se otevřou obálky během slavnostního večera."

Zatímco Oscar pro nejlepšího herce a herečku v hlavní roli (Mickey Rourke, Kate Winsletová) vypadá velmi pravděpodobně a cena pro zesnulého Heatha Ledgera za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli se v médiích bere jako jistá věc, Amy Adamsová není favoritem na ocenění pro nejlepší herečku, spekuluje Yahoo! Movies UK. Stojí proti ní např. Penelope Cruzová se svou vášnivou rolí v komedii Woodyho Allena Vicky Cristina Barcelona.

Seznam údajných vítězů:

Film: Milionář z chatrče 

Herec: Mickey Rourke

Herečka: Kate Winsletová

Herec ve vedlejší roli: Heath Ledger

Herečka ve vedlejší roli: Amy Adamsová

Režisér: Danny Boyle

V dalších spekulacích server zabíhá až ke konspirační teorii, že akademie by teď mohla záměrně změnit výsledky, aby únik vypadal jako podvod a Oscary si tak zachovaly tvář.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám