Hlavní obsah

Zpěvačka M.I.A. chce na Oscary

Právo, šh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britská zpěvačka M.I.A. (vlastním jménem Mathangi „Maya“ Arulpragasan), jejíž píseň Paper Planes zní ve filmovém hitu Milionář z chatrče, chce vystoupit na Oscarovém ceremoniálu, přestože nedávno porodila. 11. února se jí narodil syn. Slavnostní předávání Oscarů se uskuteční v Los Angeles v neděli.

Foto: Archív, Právo

Zpěvačka Mia

Článek

Autor hudby k filmu, indický hudebník AR Rahman, pro BBC News řekl, že zpěvačka přemýšlí o „inovativních možnostech“, které by jí vystoupení na akci umožnily.

„Chce tam zpívat. Napadlo ji, že by tam byla přítomna holograficky. Má takové zvláštní nápady. Nevím, jestli to bude možné. Mít dítě je velmi důležitá událost, daleko důležitější než vyhrát Oscara,“ vyjádřil se Rahman.

M.I.A. ještě tři dny před porodem zpívala na předávání hudebních cen Grammy v Los Angeles. Rahman dále prozradil, že na svém novém filmovém projektu spolupracuje s australskou zpěvačkou Kylie Minogue. „Pracujeme spolu na písni, kterou nazpívá pro film, jenž se jmenuje Blue a točí se na Havaji a mnoha jiných místech,“ uspřesnil.

Reklama

Výběr článků

Načítám