Hlavní obsah

Zoufalé manželky přišly o "zlou" Edie

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka Nicolette Sheridanová opouští úspěšný americký seriál Zoufalé manželky, který ji přinesl její nejslavnější roli sobecké blondýny Edie Brittové, informovala BBC.

Článek

Zatím není známo, kdy přesně Sheridanová skončí, ani jakým způsobem z příběhu  seriálu vystoupí. Její postava Edie v něm většinou narušovala poklid mezi sousedkami na luxusním předměstí. Pětačtyřicetiletá herečka, která pochází z Anglie, předtím hrála hlavně v telenovelách a televizních filmech.

Seriál Zoufalé manželky vysílá americká televize ABC od roku 2004, v ČR je k vidění na TV Prima. Získal si milióny diváků i ocenění odborníků, mimo jiné tři Zlaté glóby a šest cen Emmy.

Zaujal především spojením načančaného prostředí amerického předměstí s temnými příběhy, které skrývají jeho obyvatelé. Problémy kamarádek z Wisteria Lane Susan, Lynette, Bree, Gabrielle a Edie podává s nadhledem, mnohdy černým humorem i melodramatickými prvky.

Reklama

Výběr článků

Načítám