Hlavní obsah

Vrací se zpěvačka Whitney Houston a skupina Blink-182

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká zpěvačka Whitney Houstonová ohlásila návrat na hudební scénu při tradičním setkání hudebních přátel Cliva Davise, amerického výkonného producenta spojeného se společností RCA, které se konalo v předvečer udílení Grammy. Na večírku zazpívala jednu ze svých klasik, skladbu I’m Every Woman, a oznámila, že je před ní spousta práce. Svou kariéru přerušila před pěti lety kvůli problémům s návykovými látkami.

Foto: Mario Anzuoni, Reuters

Whitney Houstonová na večírku Cliva Davise.

Článek

Členové americké punkrockové skupiny Blink-182 ohlásili svůj comeback přímo na nedělním předávání cen. Stalo se tak čtyři roky poté, kdy se rozhodli svou kariéru přerušit. „Kdysi jsme hráli společně a teď bychom to tak zase chtěli,“ řekl v Los Angeles bubeník Trevor Baker.

Měl zabandážovanou ruku jako „památku“ na loňskou leteckou nehodu, kterou jako jeden z mála v troskách malého letadla přežil.

V prohlášení médiím Blink-182 uvedli: „Prostě se vracíme. Opravdu. Začneme tam, kde jsme skončili. Jdeme do studia a začneme pracovat na nové desce. Také se znovu chystáme na světové turné. Nově jsme se spřátelili, jsme spolu sedmnáct let.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám