Hlavní obsah

VIDEO: Prima láká na souboj muže s padesáti blondýnkami a stanici Cool

Novinky, Stanislav Dvořák
Aktualizováno

Televize Prima představila v úterý na tiskové konferenci čtyři nové zábavné pořady, kterými chce na jaře přitáhnout diváky a potvrdila, že během jara chce spustit dlouho očekávaný druhý kanál, který nazve Cool. V nové soutěži Nepodceňuj blondýnky se pustí jeden muž do boje s padesáti blonďatými soupeřkami, pořad Ano, šéfe bude zkoumat stav českých restaurací, Vím, cos dělal v pátek se bude zabývat hypnózou a konečně pořad Nahá jsi krásná chce zvyšovat sebevědomí českým ženám.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Pořad Nepodceňuj blondýnky bude moderovat Miroslav Šimůnek.

Článek

Nepodceňuj blondýnky je soutěž, která využívá předsudky spojené s blondýnkami. Ve dvou kolech má soutěžící muž za úkol porazit svými vědomostmi padesát blondýnek a získat finanční odměnu. Bojem s blondýnkami bude od 8. března 20:00 provázet moderátor Miroslav Šimůnek.

Pořad o jídle a restauracích Ano, šéfe dostal na starosti šéfkuchař Zdeněk Pohlreich, jenž se podle ukázky, kterou Prima předvedla, nevyhýbá vulgárnějším výrazům a bude udělovat drsná hodnocení podnikům a jejich pracovníkům. Pořad má  pozvednout obor i pomoci ke zkvalitnění špatných podniků. Začíná 5. března v 21.20.

"Bude to roztomilý a hezký," říká o pořadu Nahá jsi krásná Libor Šula.foto: Právo/Petr Hloušek

Nová show hlavně pro ženy nese titul Nahá jsi krásná. Kadeřník a novopečený televizní moderátor Libor Šula v ní chce dodávat českým ženám sebevědomí, a to bez drastických diet a plastických operací. "Já lidi neměním, snažím se z nich dostat to nejlepší, co v nich je. Bude to strašně roztomilý a hezký," řekl Šula, který se na obrazovce Primy začne objevovat od 24. února ve 21.20.

Hypnózou se zabývá pořad Vím, cos dělal v pátek, který začíná 8. března ve 20.00. Soutěžící v něm bude na jeden den uveden do hypnotického stavu a budou mu vsugerovány falešné informace. Pak musí v televizním studiu odhalit, co celý den dělal, přestože si nebude nic pamatovat. Vím, cos dělal v pátek bude moderovat Lukáš Hejlík.

"Rodinné stříbro" a nová stanice

Pokračovat budou i staré pořady Hádej, kdo jsem, Velmi křehké vztahy nebo Nic než pravda, které Prima považuje za své "rodinné stříbro". Nic než pravda ale přece jen dozná menších změn.

"Do dvou horkých křesel zasednou najednou dva soutěžící, když ale zalže jeden, odchází oba. Navíc bude v pořadu i detektor lži," řekl moderátor Petr Šiška.   

K termínu spuštění nové stanice TV Prima se zatím management nechtěl příliš vyjadřovat. Uvedl jen, že půjde o digitální televizi Cool orientovanou spíše na muže, zatímco "hlavní Prima" je vnímána spíše jako stanice ženská. Bližší informace a přesný termín spuštění chtějí zveřejnit v březnu. Ani o spuštění dalšího projektu (Prima klub) zatím zástupci Primy nechtěli sdělit podrobnosti. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám