Hlavní obsah

Vstupenky na Madonnu se budou prodávat od 14. února

Novinky, Stanislav Dvořák

Vstupenky na letošní koncert Madonny na pražském Chodově se začnou prodávat 14. února v 9 hodin v síti Ticketpro, oznámila pořádající agentura Live Nation. Zpěvačka v Praze vystoupí 13. srpna.

Článek

Jeden zákazník si může koupit maximálně šest vstupenek. Ceny se pohybují od 995 korun až po 7 995 korun. Hostem vystoupení bude DJ Paul Oakenfold, který remixoval skladby The Rolling Stones, Madonny, U2 a mnoha dalších.

"Madonnino turné Sticky & Sweet Tour, které je nejúspěšnější koncertní šňůrou sólového umělce v historii, se vrací v další sérii koncertů, které začínají 4. července v Londýně. Mezi zastávkami jsou i místa, kde Madonna ještě nikdy

nevystoupila (Hamburg, Marseille, Oslo, Helsinky atd.). Do Prahy se Madonna vrací po 3 letech od dvou vyprodaných koncertů v Sazka Aréně," uvedl Petr Novák z Live Nation.

Americká zpěvačka vystupovala v roce 2006 v Praze dvakrát. Její turné patřilo k nejvýnosnějším v historii, lístky stály až pět tisíc korun. Zpěvačka vydělala od června 2006 do června 2007 72 miliónů dolarů a velkou část peněz jí vyneslo právě  Confessions Tour, které se v září 2006 zastavilo v Praze.

Turné „Sticky & Sweet“ v roce 2008 vidělo 2 350 285 fanoušků v 58 městech. „Je to pro mne poprvé. Nikdy dříve jsem neprodloužila koncertní turné. Jsem šťastná, že mohu být zpět na cestě, navštívit místa, kde jsem nikdy nebyla, a vrátit se na místa, která miluji,“ říká Madonna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám