Hlavní obsah

Letos se začne točit Sex ve městě 2

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký film Sex ve městě podle stejnojmenného televizního seriálu dostane druhý díl. Jeho protagonistky Sarah Jessica Parkerová, Cynthia Nixonová, Kim Cattrallová a Kristin Davisová už podepsaly smlouvy.

Článek

Režisér prvního dílu Michael Patrick King se podle serveru JustJared připravuje na natáčení toto léto, do kin by se snímek dostal v roce 2010. “Jsem nadšen, že budu znovu pracovat s těmi skvělými herečkami a rád bych vám dal více informací o druhém dílu, ale jsem zaměstnán svým sexuálním životem," řekl Patrick.

První díl Sexu ve městě přišel do našich kin v létě 2008. I když recenze se vzácně shodly, že jde o rozbředlý natahovaný přílepek k seriálu, vydělal dost na to, aby producenti ihned začali uvažovat o pokračování. O ději dalšího filmu, v němž bude hlavním hrdinkám přes čtyřicet, není zatím nic známo.

Stejnojmenný americký seriál z dílny HBO se vysílal v letech 1999 až 2004. Patřil k nejúspěšnějším televizním projektům v historii. Získal mnoho ocenění, mezi nimi několik Emmy a Zlatý globů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám