Hlavní obsah

Tina Turner vystoupí v Praze

Novinky, Stanislav Dvořák

Legendární americká zpěvačka Tina Turner vystoupí 27. dubna v pražské O2 Aréně. "Rocková babička" sice před devíti lety oficiálně ukončila kariéru, ale loni překvapivě ohlásila návrat. Miliónům fanoušků tak splnila tajný sen.

Článek

“Po vystoupení s Beyonce na předávání cen Grammy v Los Angeles byla reakce ohromující. Kamkoli jsem přišla, lidé se mě ptali, kdy uspořádám celé turné. Takže po delší době přemýšlení a plánování jsem oznámila americkou koncertní šňůru. Teď mě volá Evropa a já rozhodně nechci zklamat své tamější fanoušky,“ říká zpěvačka.

Tina Turner ohlásila odchod do hudebního důchodu v roce 2000, ale na začátku května 2008 v americké televizi nečekaně prozradila, že má v plánu pár koncertů v USA. Fanoušci vzápětí začali "šílet" a během pár dní se chystalo světové turné.

Tina Turner se loni vrátila ke koncertování. foto: Reuters

Dosavadní americké koncerty byly kritikou hodnoceny velmi dobře. Zpěvačka na nich předvedla se sedmi muzikanty, dvěma backgroundovými zpěvačkami a skupinou tanečníků většinu ze svých zásadních hitů.

Poslední celosvětové turné Tiny Turner z roku 2000 nazvané Twenty Four Seven navštívily 3 milióny posluchačů na 123 stadiónech po celém světě. Záznam z něj vyšel na vynikajícím DVD One Last Time.

Program koncertů Tiny Turner:

“Steamy Windows”

“Steamy Windows”“Typical Male”

“Steamy Windows”“Typical Male”“River Deep, Mountain High”

“Steamy Windows”“Typical Male”“River Deep, Mountain High”“What You Get Is What You See”

“Steamy Windows”“Typical Male”“River Deep, Mountain High”“What You Get Is What You See”“Better Be Good to Me”

“Steamy Windows”“Typical Male”“River Deep, Mountain High”“What You Get Is What You See”“Better Be Good to Me”“Acid Queen”

“Steamy Windows”“Typical Male”“River Deep, Mountain High”“What You Get Is What You See”“Better Be Good to Me”“Acid Queen”“What’s Love Got to Do With It”

“Steamy Windows”“Typical Male”“River Deep, Mountain High”“What You Get Is What You See”“Better Be Good to Me”“Acid Queen”“What’s Love Got to Do With It”“Private Dancer”

“Steamy Windows”“Typical Male”“River Deep, Mountain High”“What You Get Is What You See”“Better Be Good to Me”“Acid Queen”“What’s Love Got to Do With It”“Private Dancer”“We Don’t Need Another Hero”

“Steamy Windows”“Typical Male”“River Deep, Mountain High”“What You Get Is What You See”“Better Be Good to Me”“Acid Queen”“What’s Love Got to Do With It”“Private Dancer”“We Don’t Need Another Hero”“Help”

“Steamy Windows”“Typical Male”“River Deep, Mountain High”“What You Get Is What You See”“Better Be Good to Me”“Acid Queen”“What’s Love Got to Do With It”“Private Dancer”“We Don’t Need Another Hero”“Help”“Undercover Agent for the Blues”

“Steamy Windows”“Typical Male”“River Deep, Mountain High”“What You Get Is What You See”“Better Be Good to Me”“Acid Queen”“What’s Love Got to Do With It”“Private Dancer”“We Don’t Need Another Hero”“Help”“Undercover Agent for the Blues”“Let’s Stay Together”

“Steamy Windows”“Typical Male”“River Deep, Mountain High”“What You Get Is What You See”“Better Be Good to Me”“Acid Queen”“What’s Love Got to Do With It”“Private Dancer”“We Don’t Need Another Hero”“Help”“Undercover Agent for the Blues”“Let’s Stay Together”“I Can’t Stand the Rain”

“Steamy Windows”“Typical Male”“River Deep, Mountain High”“What You Get Is What You See”“Better Be Good to Me”“Acid Queen”“What’s Love Got to Do With It”“Private Dancer”“We Don’t Need Another Hero”“Help”“Undercover Agent for the Blues”“Let’s Stay Together”“I Can’t Stand the Rain”“Jumpin’ Jack Flash”/”It’s Only Rock and Roll”

“Steamy Windows”“Typical Male”“River Deep, Mountain High”“What You Get Is What You See”“Better Be Good to Me”“Acid Queen”“What’s Love Got to Do With It”“Private Dancer”“We Don’t Need Another Hero”“Help”“Undercover Agent for the Blues”“Let’s Stay Together”“I Can’t Stand the Rain”“Jumpin’ Jack Flash”/”It’s Only Rock and Roll”“Goldeneye”

“Steamy Windows”“Typical Male”“River Deep, Mountain High”“What You Get Is What You See”“Better Be Good to Me”“Acid Queen”“What’s Love Got to Do With It”“Private Dancer”“We Don’t Need Another Hero”“Help”“Undercover Agent for the Blues”“Let’s Stay Together”“I Can’t Stand the Rain”“Jumpin’ Jack Flash”/”It’s Only Rock and Roll”“Goldeneye”“Addicted to Love”

“Steamy Windows”“Typical Male”“River Deep, Mountain High”“What You Get Is What You See”“Better Be Good to Me”“Acid Queen”“What’s Love Got to Do With It”“Private Dancer”“We Don’t Need Another Hero”“Help”“Undercover Agent for the Blues”“Let’s Stay Together”“I Can’t Stand the Rain”“Jumpin’ Jack Flash”/”It’s Only Rock and Roll”“Goldeneye”“Addicted to Love”“The Best”

“Proud Mary”

Přídavek:

“Nutbush City Limits”

“Be Tender With Me, Baby”

Vstupenky v cenách 1790 - 3490 korun budou v prodeji ve všech prodejních místech Sazky od 18. února.

Reklama

Výběr článků

Načítám