Hlavní obsah

Hansard s Irglovou se rozešli, ale dál spolupracují

Novinky,
SYDNEY

Irský hudebník Glen Hansard potvrdil australskému deníku Sydney Morning Herald, že jeho romance s českou zpěvačkou Markétou Irglovou skončila. Hansard to oznámil na konci minulého týdne před společným koncertem v sydneyské opeře, kde je doprovázela skupina The Frames. Oba loni získali Oscara za píseň Falling Slowly.

Foto: Milan Malíček, Právo

Glen Hansard a Markéta Irglová loni v Karlových Varech

Článek

Podle Hansarda oba zůstávají přáteli a budou spolu dále spolupracovat. Minulost zhodnotil irský hudbeník slovy: "Stal se z toho vztah. Myslím, si, že to byla velmi přirozená část toho, že jsme dělali spolu. Dělali jsem film, prošli vším kolem Oscara, přirozeně že jsme si padli do náruče. Byla to nutná část našeho přátelství.“

Vysvětlil i důvod rozchodu: "Myslím si, že jsme oba dospěli k závěru, že to nebylo to, co jsme přesně chtěli, takže nyní už nejsme spolu. Zůstali jsme jen dobrými přáteli.“ 

Dvojici proslavila píseň Falling Slowly z filmu Once, za kterou získali Oscara. Poté natočili album The Swell Season a nyní mají novou desku.

Ke kariéře po získání Oscara před koncerty v opeře uvedl: "Jen jsme tvrdě pracovali, dál jezdili a vystupovali. Jediný rozdíl byl v tom, že jsme hráli před větším publikem. Pořád děláme totéž a cítíme se skvěle."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám