Hlavní obsah

VIDEO: Olda Krejčoves z Monkey Business má voyeurský klip

Novinky, Stanislav Dvořák

Nový videoklip Voda tvá natočil režisér Zdeněk Suchý s Oldou Krejčovsem a Viktorem Dykem. Jde o píseň ze sólového alba kytaristy Monkey Business, které vyšlo pod titulem Okrej - Je to důvod.

Článek

Divák se v klipu stává voyeurem, který sleduje, co dívky dělají po ránu, když se zamykají v koupelně. V závěru přijdou instalatéři, které si zahráli hlavní hudební protagonisté skladby Oldřich Krejčoves a Viktor Dyk.

Hlavní roli v klipu hraje Nikol Kouklová. „Nikol se snad úplně rozmočila, jen vlasy si myla nejméně 20x. Jinak šlo vše jak na drátkách. V podstatě nejneposednější bylo instalatérské péro. To péro, který má Viktor Dyk v ruce a točí do rytmu skladby. Tenhle záběr nám dal po celodenním natáčení dost zabrat,“ řekl Olda Krejčoves.

Album Okrej osciluje mezi rockem a indie-popem. Pozvání na něj přijala řada hostů - Dan Bárta, Matěj Ruppert, Viktor Dyk (ex Dorota BB) či Tonya Graves. Z instrumentalistů se na něm podílejí bubeník E. Valach (ex -123 min.), perkusionista Imran Musa Zangi, basák R. Pyszko, bubeníci Roman Vícha a M. Žežulka a další.

"Je tam např. duet Matěje Rupperta s jeho manželkou Karolínou a zbytek jsem si dovolil zpívat já. Řekl bych, že je to pop-rock. Písničku, kterou zpívá Tonya Graves jsem chtěl udělat trochu jako Jamese Bonda, v pozadí je bigband," doplnil Krejčoves.

Reklama

Výběr článků

Načítám