Hlavní obsah

Zahajovací party TV Barrandov bude režírovat Jiří Adamec

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nová celoplošná digitální televize TV Barrandov začne vysílat tuto neděli 11. ledna od 11.01 hodin. Večer diváci uvidí od 20.15 v přímém přenosu hodinu a dvacet minut trvající velkou show z barrandovského ateliéru číslo šest, jejíž režie se ujal zkušený Jiří Adamec.

Článek

Opening party Karneval na Barrandově přijde poctít svou návštěvou a zpěvem vícero zlatých slavíků, například Karel Gott či Lucie Bílá nebo Helena Vondráčková, pozvána je i Jiřina Bohdalová a další špičky českého showbyznysu. Večerem má provázet Zuzana Bubílková a Miloš Knor. Na závěr přenosu zazní skladba Show Must Go On TV Barrandov, kterou pro novou televizi na muziku Romana Šandora otextovala Gábina Osvaldová.

V prostorách ateliéru se již pro tyto účely chystá jeviště o rozloze tisíc metrů a hlediště pro sedmset pozvaných diváků. „Rozsvícení nové televize bude mimořádnou společenskou událostí, vedení televize chystá VIP koktejl a after show party pro 600 lidí, nad nimiž se budou vznášet akrobaté a provazolezci,“ sdělil v pondělí Právu PR manager TV Barrandov Petr Stráník.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám