Hlavní obsah

Finále StarDance sledovalo 1,8 miliónu diváků

Právo, Jana Perglerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na sobotní živý přenos taneční soutěže StarDance na ČT1 se dívalo 1,7 miliónů diváků, na finálový výsledek si počkalo dokonce rekordních 1,8 miliónů lidí. U televizních obrazovek bylo po celou dobu vysílání třetí řady kolem 1,5 miliónu diváků.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Dana Batulková a Jan Onder jako královna a král parketu

Článek

Tyto údaje zřejmě rozhodly o tom, že se bude příští rok vysílat StarDance IV., i když to vedení televize nechce s určitostí potvrdit. Na sobotním finále se divákům představil i herec, který po osm večerů z obrazovky na úvod přenosu říkal „živě z Prahy.“ Byl jím Otakar Brousek starší.

V sobotním finále třetí řady soutěže StarDance zvítězila padesátiletá herečka Dana Batulková s třidvacetiletým profesionálním tanečníkem Janem Onderem.

StarDance vychází z úspěšného formátu britské BBC. Loni zvítězili akrobatický lyžař Aleš Valenta s tanečnicí Ivou Langerovou. V prvním ročníku vyhrál herec Roman Vojtek s Kristýnou Coufalovou.

O finálním pořadí soutěžících rozhodovali svými SMS zprávami diváci a bodování poroty. Ta ocenila výstup Batulkové a Ondera 116 body. Před nimi sice na prvním místě skončil pár Zuzana Norisová a Jan Kliment se 119 body, divákům se však Batulková s Onderem líbili více.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám