Hlavní obsah

VIDEO: Vítězkou třetí StarDance se překvapivě stala Dana Batulková

Vítězkou třetí řady televizní soutěže StarDance...když hvězdy tančí se stala Dana Batulková s tanečníkem Janem Onderem. Padesátiletá herečka dnes večer ve finále překvapivě porazila svou o 21 let mladší slovenskou kolegyni Zuzanu Norisovou, která tančila s Janem Klimentem.

Článek

O vítězství Batulkové rozhodli hlasováním televizní diváci, odborná porota dnes dala více bodů druhému páru. Sázkové kanceláře od počátku soutěže vypisovaly výrazně lepší kurzy na Norisovou a nejinak tomu bylo před finálovým večerem. Během něj dnes v přímém přenosu České televize předvedl každý z párů čtyři taneční čísla.

Norisová s Klimentem dostali za první tři tance od poroty 119 bodů a Batulková s Onderem 116. Čtvrtý tanec před ukončením hlasování již porota nehodnotila. Batulková s Onderem zakončili soutěž tangem a Norisová s Klimentem romantickým waltzem.

Batulková byla vítězstvím dojata

Po vyhlášení výsledků Batulková těžce hledala slova. "Mě to hrozně dojalo," řekla herečka a dojetí neskrýval ani její taneční partner, o němž říkala, že by mohl být jejím synem. "To, co umím, ač jsem sem přišla neposkvrněná, umím díky němu," uvedla nová královna tanečního parketu.

Zároveň vysekla poklonu Norisové, která podle ní byla bez diskuse nejlepší tanečnicí letočního ročníku. "Já vůbec nemůžu mluvit, protože jsem strašně dojatá. Hrozně jsem si to užila," uvedla temperamentní Slovenka, jíž se prý účastí v soutěži splnil sen.

Batulková se stala první ženou, která zvítězila v české verzi soutěže, jež vychází z úspěšného formátu britské BBC. Premiérovou řadu ovládl herec Roman Vojtek s tanečnicí Kristýnou Coufalovou, loni zvítězil olympijský šampion v akrobatickém lyžování Aleš Valenta s partnerkou Ivou Langerovou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám