Hlavní obsah

Kapela Michael´s Uncle zahraje ve středu v pražském klubu 007

Novinky, kaz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Ve středu 17. prosince vystoupí v 19.30 v pražském klubu 007 na Strahově česká hardcoreová formace Majklův strýček. Předskakovat bude další kapela podobného ražení Retroprotest. Michael´s Uncle, M.O. nebo také Majkláči oslavili 21 let na pražské undergroundové scéně, po delší odmlce se dali znovu dohromady a před dvěma lety zahájili novou etapu své hudební i životní existence.

Článek

Na konci minulého roku vydali Michael´s Uncle u vydavatelství Black Point Music live album s názvem Futurum Groundlive. Futurum proto, že deska byla natočená živě na koncertě k výročí 20 let založení kapely. Texty navazují na dosavadní tvorbu M.O., reflektují současnost. M.O. už dnes představují skutečnou legendou, jež oslovuje hned několik generací.

Právě nyní kapela pracuje na nových věcech a chystá vydat své čtvrté album koncem tohoto roku. Z diskografie zmiňme LP Svině, vydanou v roce 1992 u Black Point, The End of Dark Psychedelia (1990, RAT), Ale my stále hledáme štěstí, ale nikdo z nás ještě není mrtev (1995, Indies).

Nejbližší termíny koncertů Michael´s Uncle
16. ledna v Lysé nad Labem
23. ledna - KD Krakov, Praha

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám