Hlavní obsah

VIDEO: Ze soutěže StarDance vypadl sokol Bosák

Právo, Novinky, toh, jp
PRAHA
Aktualizováno

Taneční soutěž České televize StarDance se blíží do finále, zde se utkají dvě herečky - Zuzana Norisová a Dana Batulková. V předposledním kole totiž nejhůře tancoval sportovní komentátor Jaromír Bosák a zaslouženě vypadl.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Sportoní komentátor ČT Jaromír Bosák a Eva Krejčířová

Článek

V soutěži opět excelovala herečka Zuzana Norisová. Ta porotu i diváky uchvátila svým tangem. V tomto smyslném tanci se stylizovala do role prostitutky. Šmrnc nechyběl ani její rumbě, což neopomněla ani porota a Norisová si v hodnocení odnesla nejvíc bodů ze všech.

Skromná a nevěřící si herečka Dana Batulková okouzlila diváky svoji chachou. Rozjela to v sexy žlutých šatečkách. „Tohle není moc pevný,“ reagovala Batulková na hodnocení poroty a kritizovala své boky. Moderátor Marek Eben ji kontroval a řekl: „Ne, to máš moc pěkný.“

Herečka Dana Batulková a Jan Onderfoto: Právo/Petr Hlouše

Herečka zaujala i svižným quickstepem. Ani ten neváhal Eben okomentovat. „Vy jste vyběhli jak vysoká ke krmelci,“ uvedl.

Jako již tradičně nejhorší výkon předvedl sportovní komentátor České televize Jaromír Bosák. K jeho quickstepu porota uvedla, že je patrné, že se zlepšuje. Co však u jeho prvního tance porotci pochválili, to zas museli zkritizovat u chachy. Opět se potvrdilo, že Bosák by mohl být dobrým nástupcem Tyrše u sokolů.

Herečka Zuzana Norisová a Jan Klimentfoto: Právo/Petr Hloušek

Bosák zřejmě bude psát o soutěži knihu

Jan Onder, tanečník Dany Batulkové, prozradil na tiskové konfrenci po skončení přenosu, že Jaromír Bosák dostal nabídku napsat o  StarDance knihu. „Dostal, ale zatím jsem to odmítl. Teď jsem jako vymačkanej citrón,“odpověděl, ale současně dodal, že nabídku bude „ještě chvíli zvažovat.“ Vzhledem k tomu, že Bosák umí knihy psát, a to velmi rychle, jak dokázal při  posledních letních olympijských hrách, vypadá to, že kniha bude za chvíli na světě.

Jak se změnil vztah semifinalisty Bosáka k tanci? „Výrazně. Už jsem asi dvakrát na tanec těšil, tedy na ty standardní tance. To je v mém podání vysoce překročený plán,“ řekl sportovní komentátor, který přiznal, že StarDance pro něj znamenala hodně náročných týdnů. „Ale víc v životě nemůžu dostat, než potkat pár dobrých lidí. A to se mi tady stalo,“podotkl Bosák. Podle něj jsou největšími hvězdami StarDance moderátoři Marek Eben a Tereza Kostková. 

Reklama

Výběr článků

Načítám