Hlavní obsah

Kylie Minogue nazpívá písničku k bollywoodskému filmu

Právo, ŠH

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Australská zpěvačka Kylie Minogue nazpívá písničku k novému bollywoodskému filmu. Informoval o tom indický deník DNA. Minogue souhlasila s tím, že nahraje písničku pro film Blue, který bude mít premiéru v příštím roce. V lednu 2009 přijede do Indie, aby v tamních studiích skladbu natočila. Za to dostane od produkce milión dolarů.

Foto: Archiv, Právo

Australská zpěvačka Kylie Minogue

Článek

Podle deníku se stane „první mezinárodní hvězdou nejvyšší kategorie“, která bude zpívat pro bollywoodského hudebního režiséra Ar Rahmana. Ten nejdřív oslovil ke spolupráci Madonnu, ovšem ta mu prý vůbec neodpověděla. Poté dal nabídku další světové hvězdě Rihanně. Chtěla ale příliš mnoho peněz, a tak došlo k dohodě s Kylie Minogue.

Blue je film o potopené lodi a velkém bohatství na její palubě. V hlavních rolích se v něm představí Akshay Kumar, Sanjay Dutt a Lara Dutta. Podle DNA je rozpočet na realizaci snímku 28 miliónů dolarů a je téměř nejdražším bollywoodským filmem vůbec.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám