Hlavní obsah

Hollywood se zmocnil devítiletého rozumbrady, který radí jak balit dívky

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Devítiletý kluk Alec Greven tak dlouho přemýšlel, jak balit spolužačky, až napsal knihu How To Talk To Girls (Jak se bavit s dívkami), která má kupodivu úspěch. Filmová společnost 2Oth Century Fox zavětřila a prakticky okamžitě po vydání po právech na knihu skočila, uvedl server Variety.

Článek

Jak se bavit s dívkami má být první ze série knížek. Vyšla koncem listopadu v nakladatelství Harper Collins. Filmová práva se týkají také všech budoucích dílů.

Studio zatím nevybralo scenáristu nebo producenta filmu, ale člen vedení 20th Century Fox Alex Young je prý z chlapce nadšen. Společnost si práva pojistila ještě dříve, než se devítiletý "odborník" začal objevovat v amerických televizních pořadech.

Alec napsal svou knížku jako úkol ve třetí třídě, aby prý pomohl spolužákům prolomit ledy. Některé jeho rady mohou znít legračně: "Ukaž své schopnosti, třeba hraní fotbalu nebo cokoliv jiného, v čem jsi dobrý" nebo "Může být těžké získat dívku. Někdy to může trvat roky!", ale ve své jednoduchosti občas odhalují moudrost: "Musíš si být vědom, že dívky vyhrají většinu hádek."

Knížka má 48 stránek a je rozdělena do kapitol podle témat "zamilovanost", "získání si pozornosti", "o čem se bavit" nebo "komplimenty". Alec se prý už jednou zamiloval, ale moudrosti získává hlavně sledováním ostatních.

Reklama

Výběr článků

Načítám