Hlavní obsah

Britney Spearsová je toxický odpad, útočí ochránci přírody

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká popová hvězdička Britney Spearsová je opět terčem kritiky, tentokrát to není ani pro úroveň její tvorby, ani pro chování na veřejnosti, ale kvůli klipu, ve kterém se objevují cirkusová zvířata.

Článek

Podle organizace na ochranu zvířat PETA Britney použitím slonů v novém videoklipu Circus klesla na úplné dno. Christine Doréová z PETA dále přirovnala situaci slonů k životu samotné Spearsové, která si stěžovala na to, že nemá soukromí.

“Když je Britney taková oběť paparazziů a pořád si stěžuje a brečí, jak nenávidí, že je zavřená v domě s ostrahou a nemůže se cítit svobodná, měla by ze všech lidí nejvíc chápat hrůzu, kterou procházejí zvířata v zajetí, když je používají pro zábavu," píše aktivistka.

"Miláček Ameriky" podle ní rychle padl k zemi. "Teď, na dně, drezíruje slony navlečené do cirkusových kostýmů v novém klipu nazvaném - jak jinak - Cirkus," dodala. Britney je podle ní "odporný a toxický odpad".

V klipu zpěvačka vystupuje sama oblečena v cirkusovém kostýmu se skupinou tanečníků a zvířaty. Samotná píseň je stejně monotónní jako všechny její starší písně. Ty lze jen těžko rozeznat. Není divu, že loni získala Britney Spearsová nejvíce hlasů v anketě Novinek o dvě nejpodobnější písně - Oops I Did It Again - Hit me Baby One More Time.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám