Hlavní obsah

Tarzan se mění v elegantního Piráta z Karibiku

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na stříbrné plátno se má vrátit letitý hrdina Tarzan, ovšem jiný, než jak jsme ho znali. Bude po Jamesi Bondovi další filmovou ikonou, která ztratí původní tvář? Podle všeho půjde o Tarzana ve skotačivém stylu "Pirátů z Karibiku", píše Entertainment Weekly.

Článek

Režisér Stephen Sommers (film Mumie) a scenárista Stuart Beattie, který se podílel na Pirátech z Karibiku, mají v úmyslu zcela zavrhnout klasickou zápletku o chlapci vychovaném opicemi a přidat mnohem více romantiky a humoru.

V posledních letech studio Disney natočilo animovaného Tarzana a také vznikl hraný televizní seriál Tarzan. Společnost Warner Bros do něj v roce 2003 obsadila australského manekýna a herce Travise Fimmela a celý děj přesadila do současnosti. Podle Entertainment Weekly to byl propadák, po osmi dílech byl seriál zrušen.

Tarzan se poprvé objevil v kině ještě za éry němého filmu, od té doby o něm vznikly desítky filmů. Ty nejznámější se víceméně držely literární předlohy, jiné byly spíše parodiemi.

Reklama

Výběr článků

Načítám