Hlavní obsah

Ron Wood: Faces v roce 2009 možná s basákem "Red Hotů"

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již pár týdnů na hudebních serverech probleskují zprávy o možném návratu kdysi známé skupiny Roda Stewarta Faces. Kytarista Ron Wood se teď nechal slyšet, že s nimi chce hrát i basák Flea z Red Hot Chilli Peppers.

Článek

"Měli jsme minulý týden pár fantastických zkoušek a jsme připraveni vyrazit, je to jakoby mezitím ani neuběhl žádný čas," sdělil nadšený Wood americkému časopisu RollingStone.

Původní baskytarista skupiny Faces zemřel v roce 1997. Zatím ho nahrazuje Conrad Korsch, který dosud jezdil sólo turné s Rodem Stewartem, do budoucna se prý počítá se s různými adepty.

“Je hodně hostujících basáků, kteří by měli zájem, včetně Fley," říká Wood. Turné by se mělo konat někdy v roce 2009, žádné datum ale stanoveno nebylo.

Není vyloučena ani nová studiová deska. “Rod chce, abych pro něj napsal spoustu nových věcí," plánuje Wood, který tím ale rozhodně neopouští legendu Rolling Stones. “Vždycky mám chuť pracovat s Rolling Stones, ještě jsme se nerozhodli kdy a kde, ale jsem si jistý, že to přijde."

Reklama

Výběr článků

Načítám