Hlavní obsah

Alice Cooper vystoupí v Brně

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Americký hardrockový zpěvák Alice Cooper, vlastním jménem Vincent Damon Furnier, se v úterý 2. prosince představí v brněnské hale Rondo. Přijede v rámci koncertní série Psycho Drama Tour 2008.

Foto: Archiv , Právo

Alice Cooper, představitel hardrocku

Článek

Šedesátiletý průkopník tzv. hororrocku se na pódiích pohybuje už čtyřicet let. Vydal pětadvacet řadových alb a ovlivnit spoustu svých následovníků, z poslední doby třeba Marilyna Mansona.

Návrat k tvrdšímu zvuku

V Brně bude propagovat letošní album Along Came A Spider, na kterém potvrdil svůj návrat k tvrdšímu zvuku z posledních let. Je nepochybné, že během večera zazní i klasické skladby.

Na jeho letošních koncertech nechyběly například hity School’s Out, Billion Dollar Babies či Poison. Před Cooperem vystoupí opavská thrashcrossoverová skupina Helpness.

Reklama

Související témata:

Související články

Tajuplní Residents se vrací do Prahy

V pražském Paláci Akropolis vystoupí ve čtvrtek kultovní americká anonymní skupina Residents, která po celou svou kariéru odhaluje a napadá klišé populární...

Výběr článků

Načítám