Hlavní obsah

Kde je limonáda zdarma? ptá se Axl Rose a hrozí žalobou

Novinky, Stanislav Dvořák

Zpěvák Guns N’ Roses letos udělal nečekaný tah, po patnácti letech vydal svou desku, v což téměř nikdo nevěřil. Pravděpodobně ani výrobce limonády Dr. Pepper, který slíbil celé Americe pití zdarma, když Chinese Democracy, jak se nová deska jmenuje, vyjde do konce roku 2008 a teď se mu nedaří slib splnit. Axl začal vyhrožovat, že to tak nenechá.

Článek

Zaskočený výrobce limonád aktuálně slíbil všem fanouškům skupiny, že na jeho stránkách najdou kupón na plechovku nápoje zdarma. Jenže stránky z nějakého důvodu spadly a Američané se tak ke své plechovce nedostanou.

Právník Axla Rose Alan S. Gutman už poslal do firmy Dr. Pepper varovný dopis. Domnívá se, že takové jednání poškozuje Guns N’ Roses v očích fanoušků.

Skupina žádá omluvu formou reklam a novinových článků plus více času, aby si všichni mohli dostat svou plechovku zdarma. “Dr. Pepper založil rozsáhlou reklamní kampaň, které se dostalo velké publicity, pouze na využívání pověsti mých klientů... tato kampaň bezostyšně porušila práva mých klientů v řadě ohledů," tvrdí právník.

Slib firmy Dr. Pepper je veřejně znám, zřejmě jí nezbývá nic jiného, než vydávat statisíce až milióny nápojů zdarma a ještě se omluvit.

Reklama

Výběr článků

Načítám