Hlavní obsah

Muzikál Mamma Mia! se v květnu vrátí do Prahy

Novinky, Stanislav Dvořák

Od 14. do 17. května si můžete v pražské O2 Aréně zopakovat zážitek z loňského uvedení muzikálu Mamma Mia! založeného na hitech skupiny ABBA.

Článek

Mamma Mia! je komediálně romantický muzikál, v němž dcera hledá svého biologického otce. Pozve proto tři matčiny milence ze 70. let na svou svatbu a čeká, co se stane.

Nadprůměrné výkony nabízí na české poměry kapela i herci-zpěváci a řada kritiků zdecimovaných domácími muzikály to po loňské premiéře s překvapením ocenila.

V představení zazní 22 skladeb od skupiny ABBA, včetně hitů Dancing Queen, I have a Dream, Knowing Me Knowing You, The Winner Takes It All, Super trouper a Take a Chance On Me.

Úspěšný muzikál mimo jiné drží světový rekord v počtu představení nazkoušených různými divadelními soubory. V současné době vystupuje po celém světě celkem 10 různých produkcí muzikálu. Byl z angličtiny přeložen do osmi jazyků - japonštiny, korejštiny, vlámštiny, holandštiny, němčiny, španělštiny, švédštiny a ruštiny.

Vstupenky jsou k dostání ve všech prodejních místech Sazka a.s., nebo na webovém portálu www.sazkaticket.cz v cenách 1100 - 1500 Kč.

Reklama

Výběr článků

Načítám