Hlavní obsah

Warren Suicide a Steve Morell vyrážejí na slovensko-české turné

Novinky, olk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oblíbená berlínská alternativní elektronická kapela Warren Suicide vyráží na turné ze Slovenska do České republiky. K sobě si pozvala DJe a zakladatele legendárního německého labelu Pale Music, kterým je Steve Morell.

Článek

Turné po třech středoevropských městech zahájí slavní Warren Suicide, kteří si k sobě pozvali neméně slavné hosty, 25. listopadu v bratislavském klubu Zrkadlový háj. Hned následující den, tedy 26. listopadu vystoupí v brněnském klubu Fléda a tažení završí 27. listopadu v pražském klubu Abaton.

:. Sunflower Caravan

Elektro clashové duo Warren Suicide vzniklo v roce 2003. Do povědomí českého publika se dostalo díky vystoupení na koncertních večerech jako Manipulation Night nebo Prague Berlin Insane s například dnes již neexistujícími Moimir Papalescu & The Nihilists.

Před Warren Suicide bude předskakovat v našich končinách zvukově nezvyklá, ovšem nadějná česká kapela Sunflower Caravan, která proslula nejen zasněným libým zvukem kytar a starých kláves.

:. Steve Morell - foto: Monika Pokorná

Hlavním překvapením večera bude ale finální DJské vystoupení Steva Morella, který stojí za proslulým undergroundovým labelem Pale Music. Na afterparty se tak můžeme těšit na jeho speciálně nazvaný hudební styl Disco Death Tech, čili remixy nejrůznějších interpretů jako IAMX, Dr. Motte a dalších do alternativní psychedelické trash podoby.

Ukázky Sunflower Caravan si poslechněte zde

Ukázky Sunflower Caravan si poslechněte zdeUkázky Warren Suicide si poslechněte zde

Ukázky Steve Morella si poslechněte zde

Reklama

Výběr článků

Načítám