Hlavní obsah

Metalový Slayer vystoupí v Praze 17. listopadu

– PRAHA

Známá americká thrashmetalová skupina Slayer vystoupí 17. listopadu v hale na pražském Výstavišti. Nově jsou pro "skalní" fandy k dispozici i VIP vstupenky.

Článek

V rámci žánru se jedná o jednu z největších akcí roku. Slayer patří od poloviny osmdesátých let k nejvýraznějším představitelům thrashmetalu. Patřili do "velké thrashové čtyřky, k níž se dále počítali Metallica, Megadeth a Anthrax.

Slayer si po celou dobu dokázali udržet svou pozici přední metalové kapely a přitom se nezpronevěřit zásadám žánru, který spoluutvářeli a pro který je typická brutální údernost kytarových riffů, agresivní zvuk a kanonáda bicích.

Kapela se prosadila v osmdesátých letech nekompromisními syrovými alby Show No Mercy, Hell Awaits a hlavně klíčovým Reign in Blood. Během let své pojetí propracovávali, což potvrzují desky Saesons In The Abyss a Divine Intervention. Alba z nového tisíciletí God Hates Us All a Christ Illusion ukazují, že kapela nic neztratila na své údernosti a nenávisti k organizovanému náboženství.

Muzikanty přiveze do Prahy celkem 6 tourbusů a technika je přepravována třemi trucky, které vezou téměř dvacetimetrové pódium.

Fanoušci Slayer si mohou nově koupit také VIP vstupenky, které jsou v limitované sadě 400 kusů. "Jejich majitelé budou mít zajištěna místa na VIP tribuně umístěné přímo naproti pódiu, občerstvení během koncertu a na konci obdrží i drobnou pozornost. Cena VIP vstupenky činí 1399,- Kč. V případě, že již vlastníte běžnou vstupenku, lze si za cenu 700,- Kč VIP vstupenku dokoupit," uvedl Tomáš Karlík z agentury Obscure.

VIP vstupenky jsou k dostání na webových stránkách www.shindy.cz a v předprodejních sítích Ticketportal, Ticketpro a Ticketstream.

Reklama

Výběr článků

Načítám