Hlavní obsah

Syn prezidenta Sarkozyho rapuje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pierre Sarkozy, nejstarší syn francouzského prezidenta, nahrál spolu s hudebníkem Doc Gyneco nové rapové album. Deska s titulem Peace Maker má vyjít v listopadu, napsal deník Le Parisien.

Foto: Benoit Tessier, Reuters

Sarkozy s manželkou Carlou Bruniovou

Článek

"Bezvadně jsme spolupracovali, skvěle se vyzná ve funku a v soulu," pochvaloval si Doc Gyneco třiadvacetiletého prezidentova syna. Pierre Sarkozy již předtím působil jako rapový producent pod uměleckým jménem Mosely. Doc Gyneco podpořil Nicolase Sarkozyho v prezidentské kampani, což mu vyneslo nepřízeň četných levicově orientovaných fanoušků rapu.

Pierrův mladší bratr Jean, jemuž je dvaadvacet let, se rozhodl jít ve šlépějích svého otce a rozhodl se pro politickou kariéru, do níž se pustil na pařížském předměstí Neuilly. Sarkozyho nejmladší syn, jedenáctiletý Louis, žije u matky Cécilie a jejího muže Richarda Attiase v Dubaji, kde navštěvuje francouzskou školu.

Sarkozyho bývalá manželka Cécilia nedávno založila nadaci na podporu práv žen ve světě. Sarkozyho nová manželka Carla Bruni vydala už několik hudebních alb.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám