Hlavní obsah

Chinaski vyráží na turné s Davidem Kollerem

Právo, jaš

Po červencovém tragickém úmrtí bubeníka Pavla Grohmana se kapela Chinaski vrátí na koncertní pódia. Space Tour 2008 zahajují Chinaski vystoupením v Eurocentru v Jablonci nad Nisou v úterý 21. října. David Koller bude hostovat právě za bicími.

Článek

„Po našem loňském velkém turné se chceme vrátit do menších sálů, navštívit města, kde tak často nehráváme a užít si větší kontakt s publikem. Toto turné bude menší verzí našeho loňského halového,“ říká zpěvák Michal Malátný.

Space Tour 2008

Během následujícího více než měsíce kapela navštíví ještě Žďár nad Sázavou (24. 10.), Hodonín (31. 10.), Náchod (4. 11.), Prachatice (8. 11.), Karlovy Vary (16. 11.), Jičín (18. 11.), Prahu (20. 11.), Lubnou u Rakovníka (22. 11.) a Šumperk (26. 11.).

"Pro toto turné jsme vytáhli i naši písničku Analog, která je stará asi osm let. Kromě ní pak diváci uslyší i úplně novou skladbu Hvězdy nad hlavou, jež je z našich druhých Autopohádek. Ty vyjdou 3. listopadu,“ prozradil Malátný.

Chinaski chtějí po skončení turné začít pracovat na písních pro nové album. Spolupracovat budou s Otakarem Petřinou ml., který se donedávna pohyboval na hiphopové scéně jako Marpo. Zda se stane stálým členem, oznámí kapela až v lednu 2009.

Reklama

Související témata:

Související články

Chinaski budou hrát dál, natáčejí album

Skupina Chinaski bude podle informace její vydavatelské společnosti Universal Music pokračovat dál ve své hudební kariéře. Právu to řekla Nadia Koronovská,...

Výběr článků

Načítám