Hlavní obsah

Do Prahy přijede skupina AC/DC

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podle internetových stránek acdc.com přijede legendární australská skupina AC/DC koncertovat do Prahy. V O2 Areně vystoupí 17. března 2009, vstupenky na koncert by měly být v prodeji od 15. října.

Článek

Své nové album Black Ice vydá 20. října. O pár dnů později – 28. října – odstartuje americké turné. Začne ve Wilkes-Barre a skončí 31. ledna v Nashvillu. Osmnáct koncertů z turné bylo již před tímto víkendem vyprodaných.

Evropské turné ke své čerstvé desce kapela zahájí 18. února v norském Oslu. Po zastávkách ve Stockholmu, Lipsku, Düsseldorfu, Oberhausenu, Brémách a Dortmundu přijede do Prahy potřetí. A 23. března zahraje také v Budapešti.

Singl z nové desky Rock N’Roll Train je již zařazen do mediálních rotací. Ukázku další nové skladby War Machine lze slyšet na MySpace profilu Australanů. Na nové desce bude 15 písniček, jejím producentem byl Brendan O’Brien.

Dosud poslední album AC/DC Stiff Upper Lip vyšlo v roce 2000. Kapela existuje 35 let, vznikla v Sydney.

Reklama

Související témata:

Související články

I hudbou se dá bojovat za svobodu

Mladý dirigent Lukasz Borowicz (31) bude při svém pražském debutu v neděli řídit v Rudolfinu rozhlasový orchestr z Katovic na koncertu věnovaném památce obětí...

Výběr článků

Načítám