Hlavní obsah

Alicia Keys přiveze do Prahy obří pódium

Novinky, Stanislav Dvořák

Americká popová hvězda Alicia Keys vystoupí v Praze už 14. října v Tesla Aréně (hala na Výstavišti). Přiveze si s sebou obří patrové pódium s 34 metrů širokou promítací stěnou.

Článek

"Alicia Keys s sebou do Prahy přiveze obří projekce, větší než v před rokem ve stejné aréně představilo duo Chemical Brothers. Unikátní patrové pódium, které je více než 34 metrů široké, v sobě ukrývá mj. i stejně širokou LED stěnu, podobnou jako na svých show používají Madonna či Kylie Minogue. Po stranách podia jsou umístěny "ostrůvky" pro vokálisty a kapelu a vpředu uprostřed pódia je situován klavír a u něho božská Alicia Keys," popsal Jarda Hainzel z agentury 10:15 Management.

Vybavení přiveze 6 kamiónů a 4 tourbusy, stavba pódia potrvá přes 12 hodin. Kromě LED scény samotné do ní bude zakomponováno velké množství světelných a strobo efektů, doplní je velké výrobníky mlhy.

Možná dojde i na bondovku

Očekává se, že Alicia Keys zazpívá i zbrusu novou píseň složenou pro nejnovější bondovku. Hit Another Way To Die nazpívala společně s Jackem Whitem z White Stripes, který skladbu napsal i produkoval.

Zpěvačka italsko-jamajského původu hrála už v sedmi letech na klavír vážnou hudbu a tento nástroj používá na koncertech dodnes. Debutovala v roce 2001 (Songs In A Mirror) a úspěšná byla i následující deska The Diary Of Alicia Keys (2003).

Poslední studiové album As I Am přichystala fanoušků loni, kdy v hitparádách bodoval hit No One.

Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketpro.

Reklama

Výběr článků

Načítám